Aquest divendres dia 8 de maig del 2015, el GRIU d’Artesa de Lleida s’apropa fins a la població d’ Alcoletge, a participar en la Trobada de diables i bèsties, organitzada per Diables de Lleida i en marcada dins dels actes de la Festa Major d’ Alcoletge. Va ser un bon retrobament de les colles més properes entre nosaltres, amb els següents participants:
DIABLES DE LLEIDA, DIABLES DE LES VALLS D’ÀNEU, ROJOS DE JUNDA, EL DRAC LO CARRINCLO DE LLEIDA i EL GRIU D’ARTESA DE LLEIDA.

Durant la tarda la colla de diables infantils de Lleida van fer un correfoc per anant escalfant l’ambient i a les 9 de la nit totes les colles vam sopar a la terrassa del pavelló, un bon entrepà amb la corresponent beguda i apa que a 2/4 de 11 comença el correfoc.

Totes les colles de diables van cremant fins arribar a la església on es va fer un rapel pel campanar amb una bengala simulacre de incendi i de volta fins a la Plaça del ajuntament on es van realitzar els lluïments de cada colla per l’ordre establert. Primer els diables de Lleida, desprès el Griu amb acompanyament de la percussió de la colla dels Kumbeva, desprès els Rojos de Junda, el Drac lo Carrincló, diables de les Valls i així fins a tres enceses de cada colla. Finalment es va donar punt i final a l’actuació amb un castell de focs i traca final.

Cal dir que durant l’espectacle de foc hi havia molt poc públic, una llàstima, crec que va ser provocat al canvi de dia habitual del correfoc, que sol ser amb diumenge a la població d’ Alcoletge. En acavar l’espectacle de foc vam marxar tots junts fins al pavelló al ritme dels tambors, on van fer los corresponents agraïments a cada colla i així donant pas al inicií del concert a càrrec de la Devil’s Band.

Fins la propera!!!

Salut i Foc.

 
 
 

ALCOLETGE 2015

Comments

comments