El passat dissabte 16 d’abril vam iniciar la temporada 2016, direcció Cabrera de Mar per participar a la Festa de les Bruixes. Els participants vàrem ser: Ruc d’Ascó, el Llaunes de Montgat, el Griu d’Artesa de Lleida i el Rosegaescrots (colla amfitriona).
Així doncs,a l’hora de la migdiada vam enfilar camí Cabrera amb ganes d’olorar pólvora i així poder començar a gaudir dels nostres 10 anys de colla. En aquesta sortida també estrenàvem una de les nostres ultimes novetats: el nostre propi carro per transportar la bèstia! Fins ara, quan era moment de desplaça’ns disposàvem del camionet del Ricard Batiste o bé teníem d’optar per llogar. Des d’aquí donem les gracies al Ricard per la seva col·laboració desinteressada en l’associació. Moltes gràcies Ricard!
Tornant a l’assumpte principal que ens ocupa, la sortida de Cabrera de Mar tenia tots els components per poder ser una gran sortida; però no sempre les coses surten com un vol. En el camí un dels nostres cotxes va pinxar una roda i això va provocar un bon ensurt per tots, tot i que vam aconseguir trobar un taller, reparar-la i arribar a la sortida. Per si aquest “susto” no fos suficient, més gran va ser la sorpresa en arribar a Cabrera de Mar, obrir el carro i veure el nostre Griu amb les barres de suport de davant xafades! No sabem exactament que va passar( 10 anys sense canviar les barres? Una posició molt forçada en el transport? Algun bot en el camí descol·locant el Griu? Qui sap….) però el fet era que estàvem a Cabrera sense suports i amb la mitat de la colla perduda pel Bruc. Per sort els diables de Cabrera ens van deixar un ferro per poder ni que fos aixecar el Griu i deixar-lo plantat mentre decidir com actuar.
I plens d’adversitats vam iniciar l’actuació de la nit, amb la colla sota mínims, sense plataforma per transportar el Griu i amb l’esperança de que el foc esvaís els problemes. Tot i això tots els membres presents ens vam estrènyer el cinturó i vam decidir carregar el Griu al llarg dels 7 km de recorregut. Per sort els “perduts” van poder arribar 30 minuts més tard i ajudar en l’àrdua tasca! Mai ens havíem alegrat tant de veure unes cares conegudes ! Gràcies a TOTS vam poder completar dignament l’actuació. També donar les gràcies a la colla amfitriona pel suport rebut i la bona organització, malgrat ser la seva segona trobava com a locals.
Hem iniciat la temporada 2016 en les pitjors condicions possibles, però a partir d’aquí això ja no pot fer res més que anar cap amunt! Fem 10 anys!

Salut i foc!

 
 
 

Comments

comments