El passat 4 de juny es va celebrar la festa del Centenari de l’escola d’ “ Els Til·lers” d’Artesa de Lleida. Va ser tot un orgull poder ser partíceps d’una festa tan senyalada. L’actuació va consistir en un ball de tarda de les nostres 2 bèsties al so dels Flabiolaires d’ “Els Til·lers”. A continuació vam deixar el bestiari al pati de l’escola, per anar a sopar i agafar forces per l’actuació de la nit. Després de sopar i un curt “ruixat” vam iniciar l’acte de nit: els nostres diablons van ser els reis de la festa fent un mini correfocs al pati de l’escola. Des de la Junta estem ben segurs que aquesta experiència serà recordada per sempre per molts d’ells i de nosaltres també! Per donar punt i final, la Hydra i el Griu van realitzar una encesa cadascun. Durant tot l’acte el grup de percussió Kumbeva ens va acompanyar amb la seva música i energia.
Així doncs tots els membres de la nostra petita familia (Griu, Hydra i diablons) vam poder complir un dels nostres somnis d’infància: CREMAR L’ESCOLA !
Per altra banda, el 18 de juny es va celebrar la festa de final de curs i les orles de 4r d’ESO a l’institut Caparella. Així doncs ens vam dirigir al institut on molts dels nostres van passar l’etapa de l’ESO amb ganes d’oferir un bon espectacle. A la sortida vam participar amb la Hydra, per continuar promocionant la nostra nova bèstia infantil.
Així doncs, després de sopar, els assistents van poder gaudir d’un petit espectacle de foc real i algunes enceses de la Hydra. El grup de percussió Kumbeva ens va tornar a acompanyar en l’actuació.
Dos dies que vam gaudir i cremar com a nens, recordant les nostres infanteses i traïen el dimoni entremaliat que tots portem dins quan som petits.

Comments

comments