Dissabte 21 de juliol, ben d’hora, la colla del Griu enfilàvem camí cap a Vilanova i la Geltrú per participar a la GRAN celebració dels quarantè aniversari del Drac Tigre de la Geltrú. Perquè per alguns quaranta anys poden ser un drama però per altres és motiu d’alegria, simplement, qüestió d’actitud. A Vilanova van optar per la segona opció i en van muntar una bona amb 40 besties de foc! La curiositat de la trobada era que havien aconseguit reunir una bèstia de cada any, començant des de 1978 fins l’any 2018. A nosaltres ens va tocar portar la nostra jove Hydra per representar l’any 2015. Un cop situats, vam poder gaudir d’un bon viatge en el temps, veient com les figures de bestiari català han anat evolucionant els últims anys. Realment curiosa la varietat de la mostra on inclús hi havia un porro de vi i un peix!

Com que la convocatòria era al mati i l’actuació a la tarda, la colla local ens va invitar a dinar a tots els convidats, on vam coincidir amb colles conegudes d’anteriors trobades i d’altres de noves. Durant la tarda vam tenir temps per visitar la platja per refresca’ns una mica i fer fugir la calor d’aquestes dates.

A les 18:00, ben puntuals, vam iniciar el cercavila, ja que moure 40 bèsties no es precisament una cosa àgil. Tot i que el recorregut era d’uns 2km el correfocs va acabar a les 22:00 amb una enorme encesa conjunta final.

Doncs així, vam recollir les coses i ens vam dirigir cap a terres de Ponent desprès d’un dia complert a la costa on vam ensenyar una mica més de Món a la nostra petita Hydra.

Comments

comments