Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

En que consiteix aquest festival?

Aquest 10è Festival d’Enceses del Bestiari de Catalunya pretén estimular la imaginació i l’enginy, per tal de fer lluir el bestiari de foc, exhibint les millors i més potents enceses, que facin espurnejar d’allò més les nostres bèsties, un dels símbols de la nostra identitat com a poble.

El Festival d’Enceses consisteix en un total de 3 enceses de competició. En aquestes 3 enceses les colles de bestiari seguiran les pautes facilitades per l’organització. Una d’aquestes enceses és farà amb el ball protocol·lari i propi de la bèstia i la música de la colla, una altra intentarà dinamitzar la figura de foc per tal de cremar de manera ràpida i lluïda i l’ultima encesa serà amb la música de la banda que acompanya el Festival d’Enceses. L’ordre i la temàtica de les enceses podrà ser revisat i ordenat segons indicacions de la pròpia organització. Addicionalment es realitzarà una encesa final conjunta amb totes les colles participants, compartint la cultura de germanor i respecte pròpia del món del Bestiari.

Qué valorem?

Per tal de garantir una avaluació correcta del Festival d’Enceses, es contarà amb un jurat format per un màxim de 5 membres i un mínim de 3. Tot el jurat serà gent lligada al món del bestiari o de la cultura, prèviament seleccionats per l’organització. Els principals elements que el jurat tindrà en compte seran:

1. Posta plàstica de l’encesa, Bèstia en combinació amb el foc

2. Ball de protocol i escenificació

3. Colors

4. Tipus de pirotècnia

5. Durada de l’encesa

6. Les ganes de gresca

4 úniques bèsties

El total de bèsties de foc participants serà de 4 figures de foc més el amfitrió, el Griu d’Artesa de Lleida, sense dret a concursar.

Uns grans premis per a uns grans participants

1r Premi

1.300€

2n Premi

1.100€

3r Premi

900€

4t Premi – Participació

700€

Premi Popular

Mitjançant una aplicació de mòbil facilitarà la participació de públic, votant a la figura de bestiari més destacada pels votants.

El gran día està aprop!

7 de Juliol del 2018

00

dies


00

hores


00

minuts


00

segons


Vols participar-hi?

La inscripció finalitza el día 23 de Maig del 2018

Bases del concurs 2018

Fitxa d'inscripció 2018

Dona-li una ullada als festivals passats.