Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

En que consiteix aquest festival?

El Festival d’Enceses del Bestiari de Catalunya té l’objectiu d’estimular la imaginació i l’enginy de les colles de Bestiari per tal d’aconseguir lluir el bestiari de foc al màxim. D’aquesta manera s’obtenen les millors i més potents enceses; aquelles que fan espurnejar d’allò més les nostres bèsties.

El Festival d’Enceses consisteix en un total de 3 enceses de competició. En aquestes 3 enceses les colles de bestiari seguiran les pautes facilitades per l’organització. Una d’aquestes enceses és farà amb el ball protocol·lari i propi de la bèstia i la música de la colla, una altra intentarà dinamitzar la figura de foc per tal de cremar de manera ràpida i lluïda i l’ultima encesa serà amb la música de la banda que acompanya el Festival d’Enceses. L’ordre i la temàtica de les enceses podrà ser revisat i ordenat segons indicacions de la pròpia organització. Addicionalment es realitzarà una encesa final conjunta amb totes les colles participants, compartint la cultura de germanor i respecte pròpia del món del Bestiari.

Qué valorem?

Per tal de garantir una avaluació correcta del Festival d’Enceses, es contarà amb un jurat format per un màxim de 5 membres i un mínim de 3. Tot el jurat serà gent lligada al món del bestiari o de la cultura, prèviament seleccionats per l’organització. Els principals elements que el jurat tindrà en compte seran:

1. Posta plàstica de l’encesa, Bèstia en combinació amb el foc

2. Ball de protocol i escenificació

3. Colors

4. Tipus de pirotècnia

5. Durada de l’encesa

6. Les ganes de gresca

De 5 a 6 colles

El total de bèsties de foc participants serà entre 5 o 6 figures de foc més el amfitrió, el Griu d’Artesa de Lleida, sense dret a concursar.

Uns grans premis per a uns grans participants

1r Premi

1.000€

2n Premi

800€

3r Premi

600€

4t Premi – Participació

500€

5è Premi – Participació

500€

Premi Popular

Per determinar

El gran día està aprop!

8 de Juliol del 2017

00

dies


00

hores


00

minuts


00

segons


Vols participar-hi?

La inscripció finalitza el día 23 de Maig del 2017

Bases del concurs

Fitxa d'inscripció

Dona-li una ullada als festivals passats.